مقالات مدیریتیافزایش هوش مدیریتی

7 فعالیت برای افزایش هوش کاربردی

هوش کاربردی یعنی آموختن از طریق انجام دادن. زندگی یعنی رشد و تحول مداوم. آموختن از طریق انجام دادن ما را قادر می سازد تا ارزش ها، عادات و تجارب جدید خلق کنیم که همه اینها به یک زندگی سازنده تر و پر حاصل تر منجر خواهد شد.

انجام فعالیت های زیر شما را قادر خواهد ساخت تا کنترل مغز خود را به عهده گرفته و هوش کاربردی خود را افزایش دهید.

1- برنامه نویسی کردن را بیاموزید

استیو جابز می گوید : ” همه افراد باید بیاموزند که چگونه یک کامپیوتر را برنامه نویسی کنند . . . چون به شما می آموزد که چگونه فکر کنید.”

برنامه نویسی فقط برای متخصصان کامپیوتر نیست. برنامه نویسی، حتی اگر در حد یادگیری نحوه عملکرد کامپیوتر باشد، به شما کمک خواهد کرد تا کار خود را بهینه تر انجام داده و دانش عمومی خود را افزایش دهید. برنامه نویسی از طریق بازسازی و آنالیز مسائل موجب ایجاد سیناپس های جدید در مغز می شود. برنامه نویسی همچنین به شما یاد می دهد که چگونه بیاموزید.

2- طراحی کنید

حتی اگر نقاشی شما بسیار بد است، نگران نباشید. طراحی از طریق شناساندن زوایا، اشکال، الگوها و سایه های مهم به شما یاد می دهد تا چگونه بدون استفاده از لوازم کمکی نقاشی کنید. گرچه نقاشی کردن بدون لوازم کمکی می تواند کار مشکلی باشد، اما طراحی به دلیل وادار ساختن شما به درک جزئیات بیشتر، مغز شما را آماده تر می سازد.

3- بازی فرار از اتاق را امتحان کنید

فرار از اتاق یک بازی است که شما را بصورت همه جانبه با فرایند حل مساله درگیر می کند. به این صورت که در یک اتاق مبحوس شده و برای خروج مجبورید معماهایی را حل کرده و سرنخ هایی را بدست آورید. انجام این بازی به شما یاد می دهد تا از منابع محدود به نحو احسنت استفاده کرده و اتکا به کار گروهی را بیاموزید. در این بازی باید آمادگی همه چیز را داشته باشید. هر ثانیه حیاتی و هر عمل شما آموزنده است.

4- چیزی بسازید

در یک کلاس عملی برای ساختن چیزی که برای شما جذاب است شرکت کنید. ترجیحا چیزی را با دست بسازید. ساختن باعث جابجایی محدودیت هایی که در ذهنتان متصور هستید شده و شما را قادر می سازد که به منابع خود به نحوی جدید بنگرید. بدترین حالت هم آنست که خودتان مجبور خواهید بود از چیزی که ساخته اید استفاده کنید.

5- بازی کامپیوتری انجام دهید

بازی های کامپیوتری محرک هایی در خود دارند که در زندگی واقعی یافت نمی شود. ترجیحا یک بازی استراتژیک یا نقش آفرینی را انتخاب کنید. بازی هایی وجود دارند که شما را مجبور می کنند تا با منابع مشخص، وظایفی را انجام دهید. هر چه مرحله بالاتر می رود، وظیفه محوله هم سخت تر است. برای همین همیشه جا برای پیشرفت وجود دارد. تحقیقات نشان داده است که بازی های کامپیوتری موجب افزایش مهارت های شناختی شده و هوش کلی را افزایش می دهد. پس بازی کردن را شروع کنید.

6- پیاده روی کنید

حضور در طبیعت موجب بهبود تجسم شده و خلاقیت شما را شکوفا می کند. پیاده روی در طبیعت شما را در حالت ریلکس قرار داده و مغز شما را قادر می سازد تا به سطوح بالاتری از اندیشه و خلاقیت دست یابد. طبیعت شامل چیزهای شگفت انگیزی است که ارتباط با آنها موجب افزایش ظرفیت ذهنی شما می شود.

7- چیزی را اختراع کنید

چه چیزی می تواند زندگی شما را راحت تر کند؟ شاید دستگاهی ساده که در خانه از آن استفاده کنید و یا روشی برای استفاده بهتر از فضاهای منزل. از طریق استفاده بهینه از منابع می توانید فردی مبتکر باشید. وسیله ابتکاری شما میتواند به سادگی قرار دادن گوشی درون لیوان برای افزایش قدرت صدا و یا به پیچیدگی یک خانه هوشمند باشد. از مغز خود بصورت مبتکرانه استفاده کنید تا در موارد دیگر بتوانید به سطح بالاتری از توانایی ذهنی خود دست پیدا کنید.

منبع : Entrepreneur

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما به صورت عمومی نمایش داده نخواهد شد. فیلد های الزامی با علامت * نشانه گذاری شده اند.

75 + = 80

ارسال نظر